Wednesday, February 2, 2011

try juga


Dah lama x update blog kan???????? tentu pengunjung blog aku bosan coz xda new entri nak baca kan????? Sori la ek….ok….kali ni, 2 entri aku nak post…he3. Suka x????? bukannya busy sangat pun, padahal hari2 aku online. 

Nak tahu x apa yang aku buat???penat wooooooooooo. Aku berusaha keras mencari template dan background yang cantik2 untuk blog aku ni. Sampai kadang2 tension aku dibuatnya. (nanti ada la mulut yang nak kata: laaaaaaaaa….nak tension wat per? Sendiri cari pasal. Xda sapa suruh pun.he3). memang la xda sapa suruh, tapi bagi aku, sesuatu yang aku buat, aku mesti buat dengan bersemangat. Baru aku puas atie….he3..xsalah kan?untuk kepuasan diri sendiri jugak.

Lama gila aku cari template. Sampai seminggu. lama kan???? tapi still xpuas atie .Sampai abah aku marah kat aku. Hari2 mengadap laptop…aku sengeh (senyum gedixxx) jer kat abah aku tanpa bagi apa2 response lain.…he3…sori la abah ek!!!!bil elektrik bulan ni melambung cikit.mana x nyer, purata jam aku online dalam satu hari adalah 8 jam.(aku guna laptop x pakai bateri, sambung plug laptop trus. Pas tu pasang kipas plak.memang hebat la abah aku kena bayar bil elektrik.sori yer abah).

Aku ni bukannya pandai sangat bab2 nak cari template and nak design cantik2 ni. Tapi berusaha juga. Last skali, aku wat keputusan, template yang aku guna sekarang adalah muktamad….cewah3…bagi korang…ok x template ni???background dia cantik x??

Mari aku kongsi ngan korang. Kat mana aku search dan amik template dan background ni semua. Banyak yang cantik2. Rambang mata nak pilih. Macam plih baju lak.he3..korang klik la link yang aku bagi ni ek….tengok la mana yang berkenan.just want to share with other bloggers. Enjoy k!!!!!

:::::::::::::::::::> http://btemplates.com/
:::::::::::::::::::> http://www.bloggertemplatesfree.com/
:::::::::::::::::::> http://www.bestbloggertemplates.net/
:::::::::::::::::::> http://www.pyzam.com/bloggertemplates
:::::::::::::::::::> http://www.thecutestblogontheblock.com/
:::::::::::::::::::> http://www.thecutestblogontheblock.com/
:::::::::::::::::::> http://rindas-template.blogspot.com/
:::::::::::::::::::> http://shabbyblogs.com/
:::::::::::::::::::> http://plumroselane-bckgrnds.blogspot.com/p/backgrounds-themes.html
:::::::::::::::::::> http://www.freecodesource.com/



tengok la contoh template, background dan banner ni yer...

cantik kan?geram tgk


*********p/s: selamat mencuba yaaa

2 comments:

Rojak Punya said...

bila mau update daaa

AnNa said...

saya ada 2 blog.... lawat la blog saya lagi 1 ni...http://suhanakamaluddin.blogspot.com/

Post a Comment